BODY

Scrub Plus
Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op onze huid aanwezig is, kunnen deze de huid verstikken. Door dit proces is de huid niet goed in staat om verzorgende werkstoffen op te nemen en vermindert de doorbloeding. De huid ziet er daardoor vaal en dof uit. Met hannah Scrub Plus zorg je ervoor dat dode huidcellen van het lichaam effectief worden verwijderd en dat de bloedsomloop in de huid zeer krachtig wordt gestimuleerd dankzij actieve doorbloedingsbevorderende werkstoffen.
Scrub Plus 200 ml € 39,90

Shower Treatment
De hannah Shower Treatment is een rijke, verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een heerlijke frisse geur. Deze natuurlijke olie heeft de eigenschap om vocht te reguleren en de huid uitzonderlijk glad en zacht te maken. Omdat de formule dankzij deze plantaardige oliesoort heel rijk is aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt de huid tijdens het douchen verzacht en wordt het huidoppervlak voelbaar soepeler.
Shower Treatment  45 ml € 19,90, 500 ml € 45,00

Body Oil
De Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen!
Body Oil 500 ml € 45,00

Body Cream
De romige samenstelling van de Body Cream heeft een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. Deze crème is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar en werkt tevens als een sterke, hydraterende ‘antioxidantboost’. Het resultaat? Een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid!
Body Cream 500 ml € 47,00

Body Shield SPF50
Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Door de juiste balans tussen én de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield ultrahoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen.
Body Shield SPF50 150 ml € 39,00

plan een afspraak in

CONTACT

info@derma-zen.nl 

kvk: 32121914

OPENINGSTIJDEN

*Derma-Zen werkt enkel op afspraak.

AANGESLOTEN BIJ

DEPOSITAIRE VAN