CLEAR

Cleansing Oil
Een zorgvuldige reiniging van de huid is een van de belangrijkste basisstappen om haar gezond en goed ontvankelijk voor huidverbeterende producten te houden. Bij het gebruik van schuimende reinigers kan de huid tijdens het reinigen echter flink uitdrogen. hannah Cleansing Oil is een bijzonder, uiterst mild, hydrofiel reinigingsproduct, waarmee je de huid in alle zachtheid kan wassen en optimaal kan ontdoen van make-up, teveel talg en onzuiverheden.
Cleansing Oil 45 ml € 26,00
Cleansing Oil 125 ml € 53,00

Sparkling Spray
De Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke aloë vera. Dit verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Bovendien krijgt het vochtgehalte van de huid een zeer krachtige impuls.
Sparkling Spray 125 ml € 59,00

Skin Conditioner
Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie optimaal herstel te genereren.
Skin Conditioner 125 ml € 83,00

Clearity Cream
Een onzuivere- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgregulatie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Binnen Clear is de Clearity Cream de meest innovatieve formule die kalmering en zuivering verenigt met balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één uniek, effectief huidverbeterende crème.    Clearity Cream 125 ml € 69,90

plan een afspraak in

CONTACT

info@derma-zen.nl 

kvk: 32121914

OPENINGSTIJDEN

*Derma-Zen werkt enkel op afspraak.

AANGESLOTEN BIJ

DEPOSITAIRE VAN