HERSTELLEN

24-hour Skin Balancing
De 24-hour Skin Balancing heeft zich al jaren bewezen als rijke conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt de huid in balans en voorziet haar van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort. Deze basiscrème is als allereerste product door hannah ontwikkeld in combinatie de befaamde bindweefselmassage.
24-hour Skin Balancing 10 ml € 11,00
24-hour Skin Balancing 50 ml € 48,00

Vitamin Complex
Voor de verbetering van je huid zijn naast voldoende vocht, de juiste vitamines en voedingsstoffen zeer belangrijk. Het hannah Vitamin Complex bevat hoog gedoseerde, natuurlijke vitaminen zoals A, E en F. Dit zijn vitaminen die daadwerkelijk dóór de huid heen kunnen dringen, om vervolgens de diepere huidlagen te bereiken.
Vitamin Complex 50 ml € 35,50
Vitamin Complex 125 ml € 49,90

Hydro Mask
hannah Hydro Mask hydrateert, herstelt, verjongt, verfijnt en verzacht de huid van het gezicht, hals en decolleté en voorziet deze van een ultiem vochtcomfort en direct voelbare kalmering!
Hydro Mask 45 ml € 33,00

Remodelling Cream
Beschadigingen door onder andere schaafwonden, acne, scheren of brandwonden kunnen vervelende gevolgen hebben en littekens geven. Daarnaast is het krijgen van rimpels helaas onvermijdelijk. De hannah Remodelling Cream herstelt op een effectieve en snelle manier rimpels en huidbeschadigingen zoals littekens en laat de huid weer gaaf en glad voor de dag komen!
Ben je zwanger? Smeer dan dagelijks de Remodelling Cream op je buik, want de crème helpt de kans op striae te verkleinen! Ook bij bestaande striae helpt de hoge concentratie vitamine E bij het herstel van de huid.

Remodelling Cream 50 ml € 68,00
Remodelling Cream 200ml €165,00

Cell Recovery Cream
Vochtverlies in de huid of een tekort aan vocht, kan hinderlijke huidproblemen veroorzaken. Met name een voortijdige huidveroudering of een geïrriteerde huid zijn dan veel voorkomende gevolgen. Dan is het gebruik van een vollere, hydraterende en vooral intensief voedende crème geen overbodige luxe.
Cell Recovery Cream 50 ml € 56,00

Active Dry
hannah Active Dry, de multifunctioneel inzetbare tube bij o.a. puistjes, wondjes, een beginnende koortslip en insectenbeten. Iedereen kent het wel: een opkomend puistje midden in je gezicht, net op een moment dat je dit niet kunt gebruiken! Of een beginnende koortslip, een hardnekkig zweertje, vochtblaasje of klein wondje dat maar niet wil indrogen of een geïrriteerde huid na een insecten-of kwallenbeet tijdens je zomervakantie.
Active Dry 20 ml € 24,00

plan een afspraak in

CONTACT

info@derma-zen.nl 

kvk: 32121914

OPENINGSTIJDEN

*Derma-Zen werkt enkel op afspraak.

AANGESLOTEN BIJ

DEPOSITAIRE VAN