RED LINE

Brilliant Touch
De unieke revolutionaire formule bevat Lumière, een wit diamant poeder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling, zelfs zonder make-up!
Brilliant Touch 10 ml € 21,00
Brilliant Touch 30 ml € 57,00

Primum Elixer
De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad én langdurig jeugdig te blijven. Maar de meeste peelings kunnen niet in de zomer gebruikt worden en zijn vaak niet geschikt voor mensen met een gevoelige of donkere huid. Het nieuwe revolutionaire Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur en kan zelfs bij gevoelige en donkere huidtypes gebruikt worden! Primum Elixer is een kuurproduct dat op advies van een hannah huidcoach gebruikt wordt. Afhankelijk van de conditie van de huid kan dit product 3, 5 tot 8 dagen achter elkaar gebruikt worden.
Primum Elixer 30 ml € 62,00

Asolution Serum
Asolution Serum is een geavanceerd, mild en effectief alternatief voor Retinol dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert. Dit innovatieve serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren én de stevigheid daadwerkelijk te verbeteren. Bij huidveroudering zorgt dit serum voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie. Ook de onzuivere huid heeft veel baat bij dit product.
Asolution Serum 30 ml € 69,00

Opulence Serum
Dit uitzonderlijk rijke serum is speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid daadwerkelijk te verbeteren, zodat camoufleren niet meer nodig is! Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt de formule voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie.
Opulence Serum 30 ml € 79,90

Touch of Colour
De Touch of Colour is een finishing touch product na je huidverbeteringsroutine. Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt direct voor een flawless teint dankzij het key ingrediënt Ronafl air Flawless. De rijke kleurpigmenten zijn voor iedere huid geschikt en laten zich aanpassen aan vele huidtinten. Het is geen make-up, maar zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie en gezonde summer glow geeft.
Touch of Colour 10 ml € 23,00
Touch of Colour 30 ml € 63,00

Touch of Silk
De zijdezachte formule heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie, en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. De met een award bekroonde hannah Touch of Silk helpt zelfs, littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen.
Touch of Silk 10 ml € 19,50
Touch of Silk 30 ml € 53,00

First Aid
Allergieën, eczeem, irritaties en jeuk komen steeds vaker voor en kunnen tot gevolg hebben dat het verdedigingsmechanisme van de huid wordt aangetast. Deze huidproblemen worden vaak behandeld met corticosteroïden. Hiervoor biedt First Aid een alternatieve en doeltreffende oplossing die de huid direct kalmeert, ontstekingsremmend en jeukstillend werkt en de natuurlijke balans optimaal herstelt.
First Aid 30 ml € 49,00

Juvi-Lite
Juvi-Lite is speciaal ontwikkeld om het bindweefsel in de huid te versterken, de tussencelstof te beschermen en om de aanmaak van collageen te stimuleren. In plaats van de symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op een natuurlijke wijze gereduceerd. Deze crème zorgt daarmee voor een stevige en jeugdig ogende huid met een hoge weerstand tegen schadelijke (externe) invloeden.
Juvi-Lite 30 ml € 49,00

Personal Choice
Door de afname van collageen en elastine in de huid verliest zij volume en elasticiteit en kunnen zich onder invloed hiervan o.a. mimiek rimpels en fijne lijntjes vormen. In welke mate de huid veroudert hangt van verschillende factoren af, waarvan stress een grote boosdoener is. Daarom is hannah Personal Choice onmisbaar voor een mooie, weergaloze look! Deze huidontspannende crème zorgt voor een stevige, frisse en jeugdig ogende huid met een hoge weerstand tegen externe invloeden zoals stress.
Personal Choice 30 ml € 51,00

4YOUth
Het volume en de hydratatie van je huid kunnen door de zon behoorlijk onder druk staan. Vooral rond de ogen: knijpen bij felle zon kan voor vroegtijdige rimpels zorgen en dan kun je wel wat toverkracht gebruiken! Magie wordt realiteit dankzij hannah 4YOUth voor direct zichtbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten.

4YOUth 10 ml € 23,00
4YOUth 30 ml € 62,00

Oxys Genes
Oxys Genes (=Grieks voor zuurstof-producent) zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid, waardoor deze gezonder en vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er opvallend frisser, goed doorbloed en stralend uitziet. Een verademing voor de huid!
Oxys Genes 30 ml € 63,00

plan een afspraak in

CONTACT

info@derma-zen.nl 

kvk: 32121914

OPENINGSTIJDEN

*Derma-Zen werkt enkel op afspraak.

AANGESLOTEN BIJ

DEPOSITAIRE VAN